Despre Noi

   CyberSDC           CyberSDC protejeaza afacerile de riscurile amenintarilor de securitatea informatica.

       Stabilitate în activitate.

       Securitatea informațiilor critice prin implementarea de soluții de protecție din exterior și din interior sau de backup a datelor proprii.


       Afacerea ta are nevoie de o fundatie rezistenta, crestem disponibilitatea sistemelor critice (servere de aplicații, soluții de colaborare sau email, soluții de comunicare) cu ajutorul solutiilor de monitorizare 24/7, sistemul integrat de raportare a alarmelor si a echipei disponibile 24/7.


       Susținerea productivității angajaților prin soluții de crestere a disponibilitatii sistemelor IT, prin folosirea de unelte moderne de suport IT proactiv care reduc cu 80% numărul de întreruperi în activitatea de zi cu zi prin identificarea potențialelor situații de avarie înainte de apariția acestora sau prin intervenții rapide pentru remedierea acestora atunci când apar situații neprevazute.


       Rapoarte de performanță și control al sistemelor IT pentru sustinerea managementului prin înțelegerea unicității fiecărei afaceri pentru oferirea de soluții IT relevante și supervizarea continuă a livrării prin intermediul managerilor IT externalizați.


       Eficientizarea costurilor prin consultanța în relația cu furnizorii de servicii IT&C sau prin implementarea de soluții inovative care oferă control asupra activității de imprimare, salvează consumul de energie și îmbunătățesc performanța la birou angajațilorCyberSDC.


group
Promptitudine
Feedback pozitiv
Rezultate mai bune pentru afacerea ta

           Serviciul CyberSDC are capacitatea de a functiona continuu 24x7 si sunt considerate incidente toate alarmele inregistrate in sistemul IT StarTechTeam ca urmarea a monitorizarii serviciilor (serevere, echipamente de networking, aplicatii, statii de lucru) si solicitarilor utilizatorilor indiferent de modalitatea in care sunt raportate: telefonic, prin aplicatia de suport.


           Serviciul este oferit prin conectarea remote din centru operational de securiatte StarTechTeam. In situatiile in care serviciul nu poate fi repus in functiune prin conexiunea remote, echipa de suport va facilita accesul la aceste echipamente.